Aan de slag bij Fagro Supply Chain

Waarom blijven stilstaan in je carrière?

Werken bij Fagro Supply Chain betekent improving your performance. Want waarom stilstaan in je ontwikkeling?

Als interim professional ben je in vaste dienst van Fagro Supply Chain en doe je brede ervaring op bij projecten/opdrachten bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Als jouw werkgever stellen wij jouw ontwikkeling centraal. Naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

De vier beloftes van Fagro Supply Chain

Groei

Je bouwt je kennis, ervaring en vaardigheden sneller en verder uit dan een professional in een vaste functie. Dat geldt ook voor je inzetbaarheid en je aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt.

Zekerheid

Wie bij Fagro Supply Chain werkt, combineert uitdaging en ontwikkeling met de zekerheid van een vast dienstverband. En dus ook van een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Plezier

Je haalt meer voldoening uit je werk als je waarde toevoegt en voor impact zorgt. Ook zul je veel plezier beleven aan het Fagro Supply Chain-team dat successen viert en regelmatig borrels organiseert of samen sport.

Afwisseling

Met ons grote netwerk van opdrachtgevers kun je erop rekenen dat we de juiste uitdagingen voor je vinden. Zo leer je verschillende bedrijven, werkwijzen en markten kennen.

Groei door in de Fagro Academy

Junior

0-2 jaar ervaring

Medior

2-4 jaar ervaring

Senior

4-6 jaar ervaring

Management

6+ jaar ervaring

Voorsprong op andere professionals is belangrijk om jezelf te onderscheiden in de markt. Dit geldt niet alleen voor je vakkennis, maar ook voor specifieke competenties. Om alles uit je talent te halen, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij de Fagro Academy. Een kenniscentrum dat vakinhoudelijke, professionele en persoonlijke groei faciliteert en stimuleert. Zo krijg je extra mogelijkheden om te ontdekken waar je krachten liggen en om ze verder te ontwikkelen.

Meer over de academy
Door Fagro Supply Chain heb ik zoveel organisaties van binnen gezien. De keuze om voor Fagro aan de slag te gaan is één van de beste uit mijn carrière geweest.

Daphne Versteeg, planner bij Danone

Ben jij enthousiast over Fagro Supply Chain, dan is dit het moment voor je volgende stap.

Bekijk onze vacatures

om een juiste match te kunnen maken.

Bekijk onze vacatures

Plan een kennismaking

Zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan.

Plan een kennismaking