Fagro Academy

Improving your performance

Werk je bij Fagro Supply Chain, dan werk je continu aan jezelf. Om alles uit je talent te halen, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dit doe je met opleidingen om je vakkennis bij te spijkeren. Maar ook door trainingen, workshops en coachingstrajecten te volgen waarbij je aan je vaardigheden werkt. Door kennis te delen met collega’s uit andere vakgebieden en business units en door te leren van ervaren professionals. De Fagro Academy is hét learning center waar kennis en kunde elkaar ontmoeten.

Grijp je kansen op elk niveau

Bij Fagro Suppply Chain krijg je alle kansen om carrière te maken in een richting waar jij gelukkig van wordt. Is er een training waarvan jij denkt dat die je verder helpt? Grote kans dat wij hem bij Fagro Academy voor je regelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Individueel groeitraject

Wij geven onze opdrachtgevers de belofte dat wij kwalitatief hoogwaardige professionals inzetten. Ben je als professional nog niet APICS CPIM gecertificeerd? Fagro Academy biedt deze opleiding standaard aan. Daarnaast kijken we waar je als professional nu staat en waar je naar toe wilt. Jouw ontwikkelpad bepaalt de opleidingsbehoefte. Iedere professional heeft dan ook zijn eigen individueel opleidingstraject.

 

Ben jij enthousiast over Fagro Supply Chain, dan is dit het moment voor je volgende stap.

Bekijk onze vacatures

om een juiste match te kunnen maken.

Plan een kennismaking

Zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan.