Het verhaal van Pascalle Vaessen

Pascalle Vaessen, Interim Professional Supply Chain

“Ik heb International Business gestudeerd aan Zuyd Hogeschool in Maastricht, en dit aangevuld met een minor in Parijs en een stage in New York. Ook heb ik veel geleerd tijdens mijn afstudeerstage op de Warranty Parts Logistics afdeling bij Nissan in Amsterdam. Daarna heb ik in Tilburg mijn Master Supply Chain Management gehaald. Omdat ik me graag wilde verdiepen in de zorg, heb ik een afstudeeronderzoek gedaan bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Ontzettend leuk dat mijn eerste project bij Fagro Supply Chain eveneens bij een grote zorginstelling is.”

Afwisseling en uitdaging verzekerd

“Bij het kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel. Het team is oprecht geïnteresseerd in je wensen en ambities en houdt daar rekening mee. Zo komen matches tot stand die goed bij je passen. Ik kan me nu verder verdiepen in de zorg, en kan me ook breder oriënteren bij bijvoorbeeld retail- of chemiebedrijven. Bij Fagro Supply Chain is dit allemaal mogelijk en dat spreekt me erg aan.”

Slimmer werken, beter voor de patiënt

“Als starter kun je veel leren door meerdere rollen bij verschillende bedrijven te vervullen. Je kijkt in verschillende keukens en blijft jezelf voortdurend ontwikkelen. Momenteel help ik Meander Groep Zuid Limburg om de klanten processen te optimaliseren. Dit betreft onder andere een capaciteitsplanning opzetten binnen de verpleeghuizen en een verbetering van de klantendoorstroom. Zo zorgen we voor kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en een hogere klanttevredenheid.”

Ben jij enthousiast over Fagro Supply Chain, dan is dit het moment voor je volgende stap.

Bekijk onze vacatures

om een juiste match te kunnen maken.

Plan een kennismaking

Zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan.