Fagro Supply Chain als Business partner

Wat let je.... om actuele kennis en ervaring te benutten?

De juiste mensen op de juiste plek, dat is dé grote uitdaging in de dynamische arbeidsmarkt. Want die hebben een frisse blik en nieuwe energie, presteren beter en zorgen voor impact. Fagro Supply Chain verbindt opdrachtgevers en professionals die betere samenhang en samenwerking in toeleveringsketens willen realiseren. We geven advies met verstand van zaken, helpen onze opdrachtgevers om supply chain-vraagstukken op te lossen, zorgen voor backfill en vullen functies op vaste, interim- of projectbasis in.

Dé Business partner voor Supply Chain professionals

Fagro Supply Chain verbindt organisaties met de beste professionals: proactieve medewerkers die helemaal thuis en ‘up to date’ zijn in het supply chain-vakgebied.

Branches

 • Food
 • Pharma
 • Retail
 • High tech
 • Transportation
Functies

 • Demand planner
 • Supply planner
 • S&OP planner
 • Supply chain analyst
 • Supply chain coordinator
 • Supply chain manager
 • Supply chain director
 • S&OP manager

Zo kun je samenwerken met Fagro Supply Chain

Detachering

Tijdelijk iemand inzetten met de juiste vakinhoudelijke kennis? Een aankomende talent of juist een ervaren consultant of manager? Iemand die multidisciplinair denkt, ‘outside the box’ kijkt en grensverleggend werkt? Onze interim professionals zijn u graag van dienst.

Deta vast

Wilt u 100% zeker zijn over een nieuwe werknemer? Dan biedt een detavastconstructie uitkomst. Hierbij kan de medewerker na de detacheringperiode bij u in dienst komen. Zo leert u een potentiële nieuwe medewerker eerst beter kennen.

Werving & selectie

Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie? Wij helpen u om de beste professional te werven en selecteren. Een professional die perfect past bij uw organisatie en uitdagingen. Vertel ons wat u zoekt en wij begeleiden u snel naar de juiste medewerker.

Projecten

U wilt een project realiseren en zoekt een ervaren en doelgerichte projectmanager die de uitvoering aanstuurt? Iemand die uw wereld begrijpt? Fagro Supply Chain is gespecialiseerd in projectmanagement binnen supply chain, logistiek en operations.

Op zoek naar specialistische logistieke of supply chain kennis?
Neem contact met ons op!

Bel 043 358 5480 of

Groeien in Supply Chain management

Onze professionals ondersteunen met passende opdrachten en ontwikkelmogelijkheden. Dat is waar wij voor staan. Dat betekent volop mogelijkheden om je kennis te vergroten en je vaardigheden uit te breiden. Zodat jij je ambities en potentieel kunt realiseren en doorschakelt naar een hogere versnelling in je loopbaanontwikkeling. Als je bij ons werkt, dan blijf je groeien.

Brugfunctie voor actuele kennis en kunde

Fagro Supply Chain verbindt vooruitstrevende organisaties met getalenteerde medewerkers en managers. We werven, trainen, verbinden en begeleiden supply chain en logistieke professionals. Vakspecialisten met actuele kennis en kunde, die snel hun weg in de organisatie vinden. En die bereid zijn om net dat stapje meer te zetten om organisaties te helpen om hun concurrentie voor te blijven.

“Het mooie aan samenwerken met interim professionals is dat je hierdoor zelf met een andere blik naar de lopende processen gaat kijken.”

Noortje van der Hel, Commercial Excellence Manager bij DSM Engineering Plastics